I AM STRONG ENOUGH

BUT IT DOESN'T MEAN I CAN'T CRY AT ALL

Wednesday, February 23, 2011

sebelum update, nak cari bulu ayam kejap..dah bersawang rasanya blog aku ni..

dah lama tak update any latest entry. ingatkan bila dah masok part 6 ni sume kerja macam mudah sebab tak banyak subject, tapi sebaliknya pulak. ditambah dengan kerja2 luar, jadi serabot kepala. nak update pon otak jadi blank sebab terlalu banyak dalam kepala ni...

alkisahnya, bulan kedua untuk tahun ni sangat mencabar. kadang2 rasa macam nak rebah je. bukan mudah nak dapatkan segulung ijazah! ibarat orang mendaki gunung, tersalah langkah, ke gaung jawapnya.

aku harap aku masih lagi berada di laluan yang benar untuk mencapai apa yang aku cari sekian lama...

sedar tak sedar dah 16 tahun bergelar pelajar! macam2 dugaan hidop dan pelbagai ragam manusia yang aku jumpe..

ini je la ringkasan yang aku dapat simpulkan buat beberapa minggu ini...


SOUL GARDEN! RM 118 UNTUK MAKAN TENGAHARI 3 ORANG. 
MEMANG MURAH DAN PECAH PERUT!!







PEMBANTU PENYELIDIK BAGI PILIHANRAYA KECIL DUN N.05, TENANG, JOHOR BHARU DAN DUN N.27 MERLIMAU, MELAKA 





PETUGAS BAGI PILIHANRAYA FAKULTI (BASS) BAGI SESSI 2011/2012



KENDURI TAHLIL  19/02/11


rutin harian untuk ke kelas! penat!!




 



dapat baby baru!! si capik namanya
sebab kaki die lumpuh kene langgar motor!




wajah kesayangan hamba...

 


dan juga sidia...
semoga ketemu lagi..kau sentiasa dihati..
tak reti nak jiwang2 la skang ni



sedetik lebih...
hari2 jumpa pun tak mengapa, rasa indah!!

4 comments:

farah said...

yau..npe mcm kurus lagi ni..
huhu..x elok la kurus2 sgt

Ahmad Firdaus @ Yau said...

farah, mana ade kurus, gemok la skang ni..dah naik 2 kilo..tapi jadi kurus balik sebab rajin sangat pi joging...lagipon model mana leh gemok..haha

farah said...

model la sgt ye..haha..
x elok kurus2..hilang hensem..

Ahmad Firdaus @ Yau said...

ok bos..!! skang ni dalam proses nak gemokkan badan balik.. :-)